KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sport

Strefa sportu

  • W naszej szkole dążymy do najważniejszych wartości:
    motywacja
    dyscyplina
    szacunek
    zaufanie
    doskonalenie
    przyjaźń
    współpraca
  • oraz możemy pochwalić się wieloma sukcesami w różnych dyscyplinach sportowych na szczeblu Mistrzostw Łodzi Szkół Podstawowych.
  •    

W dniach 3 i 4 października na terenie naszej szkoły odbyły się warsztaty edukacyjne finansowane z budżetu Miasta Łodzi pod nazwą „Ćwiczę i jem zdrowo”, których organizatorem jest Fundacja Agnieszki Domańskiej „OLIMPIJKA”. Uczestnikami byli uczniowie z klas VII i VIII, a prowadzącymi zaję...

4 października br na ul. Piotrkowskiej przy pasażu Schillera, klasa VIII D pod opieką pani I. Karwackiej i A. Cichy witała pana Krzysztofa Jarzębskiego. Niepełnosprawny kolarz z Pabianic dokładnie o godzinie 13.00 wrócił z kolejnej wyprawy. Tym razem, na swoim trzykołowym rowerze przejechał 1400 km z Rzymu do Ło...