Obiady
Nowe zasady opłat
Wpłaty na obiady wyłącznie na podane niżej konto:
- Bank Pekao SA
97 1240 1037 1111 0011 0911 0032
MARZEC 2024 – wpłata kwoty 19 x 7 zł = 133 zł
płatne do dnia 5 marca
Uprzejmie prosimy o niekorzystanie z usługi bankowej tzw. "zlecenia stałego" i dokonywanie wpłat w wyznaczonym terminie.
Zgłoszenia nieobecności dziecka przyjmowane są w tym samym dniu, najpóźniej do godz. 9.00 pod numerem telefonu 42 658 91 61
11 marca | poniedziałek | Zupa jarzynowa, kasza bulgur, gulasz wieprzowy, surówka z kapusty czerwonej, kompot, owoc, alergeny: gluten, seler |
12 marca | wtorek | Manna na rosole, ziemniaki z koperkiem, |
13 marca | środa | Barszcz biały z jajkiem, kluski śląskie, pulpety z indyka w sosie pieczarkowym, surówka z ogórka kiszonego, kompot, alergeny: gluten, mleko, seler |
14 marca | czwartek | Zupa pomidorowa z kluseczkami, ziemniaki z koperkiem, kotlet schabowy, fasolka szparagowa, kompot, owoc, alergeny: gluten, mleko, seler |
15 marca | piątek | Zupa grochowa, leniwe z masłem i cynamonem, kompot, owoc, jogurt pitny, alergeny: gluten, seler |
18 marca | poniedziałek | Zupa fasolowa, spaghetti wieprzowo-wołowe, kompot, owoc, alergeny: gluten, seler |
19 marca | wtorek | Zupa pieczarkowa, ziemniaki z koperkiem, polędwiczki z dorsza, surówka z kapusty kiszonej, kompot, alergeny: gluten, ryby |
20 marca | środa | Barszcz ukraiński, kasza gryczana, porcja mięsa w sosie własnym, surówka koperkowa, kompot, alergeny: gluten, mleko, seler |
21 marca | czwartek | Rosół z makaronem, ziemniaki z koperkiem, filet z kurczaka, buraczki, kompot, owoc, alergeny: gluten, seler |
22 marca | piątek | Kapuśniak na wędzonce, racuszki z jabłkiem, posypane cukrem pudrem, kompot, owoc, alergeny: seler, gluten, mleko |
1. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
2. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
5. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
6. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
8. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
9. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Dwutlenek siarki
12. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
13. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)