Obiady
Nowe zasady opłat:
Wpłaty na obiady wyłącznie na podane niżej konto:
Bank Pekao SA
97 1240 1037 1111 0011 0911 0032
Maj: 68 zł
Termin płatności do 6 maja 2022 r.
Koszt obiadu: 4 zł
Uprzejmie prosimy o niekorzystanie z usługi bankowej tzw. "zlecenia stałego" i dokonywanie wpłat w wyznaczonym terminie.
Zgłoszenia nieobecności dziecka przyjmowane są w tym samym dniu, najpóźniej do godz. 9.00 pod numerem telefonu 42 658 91 61.
23 maja poniedziałek | Ziemniaki z koperkiem, karczek w sosie własnym, surówka z kapusty czerwonej, kompot, owoc, alergeny;(gluten) |
24 maja wtorek | --- |
25 maja środa | --- |
26 maja czwartek | --- |
27 maja piątek | Zalewajka, leniwe z masłem, cukrem i cynamonem, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja, mleko, seler) |
30 maja poniedziałek | Kasza jęczmienna, pulpety w sosie pomidorowym, ogórek kiszony, kompot, alergeny;(gluten, jaja) |
31 maja wtorek | Ziemniaki z koperkiem, udko obsmażane, surówka wiosenna, kompot, owoc, alergeny;(gluten) |
1 czerwca środa | Kluski śląskie, gulasz wieprzowy, surówka porowa, kompot, alergeny;(gluten, jaja) |
2 czerwca czwartek | Ziemniaki z koperkiem, ryba smażona w panierce, marchew z jabłkiem, kompot, alergeny;(gluten, jaja, ryby) |
3 czerwca piątek | Botwinka z jajkiem i ziemniakami, pierogi z serem i musem jogurtowym, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja, seler) |
1. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
2. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
5. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
6. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
8. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
9. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Dwutlenek siarki
12. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
13. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)