Obiady
Zasady korzystania i odpłatności na stołówce szkolnej.
Wpłata na nr konta bankowego:
97 1240 1037 1111 0011 0911 0032
Listopad 2025
wpłata kwoty 18 dni x 7 zł = 126 zł płatne do 5 listopada
Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić najpóźniej dzień wcześniej do godz. 15:00 poprzez dziennik elektroniczny "Librus", telefonicznie do sekretariatu pod nr tel. 42 658 91 61 bądź do intendentki pod numer telefonu 42 658 91 61 (wew. 24).
Deklaracja zapisu dziecka na obiady w roku szkolnym 2025/2026. [.pdf, 162.33 kB]
Oświadczenie o rezygnacji z posiłków. [.pdf, 146.31 kB]
Data | Dzień tygodnia | Jadłospis |
|---|---|---|
| 3 listopada | poniedziałek | Zupa ogórkowa, spaghetti wieprzowo-wołowe, ser mozzarella, kompot, owoc, jogurt pitny, alergeny;(gluten, seler, mleko) |
| 4 listopada | wtorek | Zupa pomidorowa, ziemniaki z koperkiem, miruna smażona, surówka z kapusty kiszonej, kompot, alergeny;(gluten, seler, ryby) |
| 5 listopada | środa | Zupa fasolowa, kasza bulgur, porcja mięsa w sosie własnym, surówka porowa, kompot, owoc, alergeny;(gluten, seler) |
| 6 listopada | czwartek | Zupa serowa z grzankami, ziemniaki z koperkiem, devolay z masłem, warzywa na parze, sok naturalny alergeny;(gluten, seler) |
| 7 listopada | piątek | Barszcz czerwony z jajkiem, pierożki leniwe z masłem, cukrem i cynamonem, kompot, owoc, alergeny;(gluten, seler, mleko) |
| 10 listopada | poniedziałek | --- |
| 11 listopada | wtorek | --- |
| 12 listopada | środa | Zupa pieczarkowa, kasza gryczana, pulpety z indyka w sosie koperkowym, surówka szwedzka, kompot, ciasteczko zbożowe, owoc, alergeny;(gluten, seler) |
| 13 listopada | czwartek | Zupa ryżowa na rosole, ziemniaki z koperkiem, udziec z rożna, mini marchew kompot, owoc, alergeny;(gluten, seler) |
| 14 listopada | piątek | Zupa meksykańska, racuszki z jabłuszkiem, saszetka owocowo-warzywna, kompot, alergeny;(gluten, seler) |
- Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
- Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
- Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Dwutlenek siarki
- Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
- Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)
