Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Obiady

Nowe zasady opłat

Wpłaty na obiady wyłącznie na podane niżej konto:

  • Bank Pekao SA
    97 1240 1037 1111 0011 0911 0032

KWIECIEŃ 2024 – wpłata kwoty 20 x 7 zł = 140 zł

płatne do dnia 5 kwietnia

Uprzejmie prosimy o niekorzystanie z usługi bankowej tzw. "zlecenia stałego" i dokonywanie wpłat w wyznaczonym terminie. 

Zgłoszenia nieobecności dziecka przyjmowane są w tym samym dniu, najpóźniej do godz. 9.00 pod numerem telefonu 42 658 91 61

19 kwietnia piątekKapuśniak,
leniwe z masłem, cukrem i cynamonem, kompot, owoc,
alergeny: gluten, seler
22 kwietniaponiedziałekZupa brokułowa,
spaghetti wieprzowo -wołowe, kompot, ciasteczko zbożowe, owoc,
alergeny; gluten, seler
23 kwietniawtorekZupa zacierkowa,
ziemniaki z koperkiem, mintaj panierowany z serem, surówka wiosenna, kompot,
alergeny; gluten, seler, ryby
24 kwietniaśrodaZupa pieczarkowa z ziemniakami,
kasza jęczmienna, gulasz wieprzowy, surówka z kapusty czerwonej, kompot, owoc,
alergeny; mleko, seler, gluten
25 kwietniaczwartekZupa pomidorowa z kluseczkami,
ziemniaki z koperkiem, filet z kurczaka panierowany, mini marchew, soczek owocowy,
alergeny; gluten, mleko, seler
26 kwietniapiątekBarszcz czerwony z jajkiem,
pierogi z serem i musem jogurtowym, kompot, owoc,
alergeny; gluten, mleko, seler
 29 kwietniaponiedziałekZupa kalafiorowa,
cepeliny z mięsem, kapusta zasmażana, kompot, owoc,
alergeny; gluten, seler
30 kwietniawtorekZupa ryżowa na rosole z natką pietruszki,
kopytka, karczek w sosie własnym, buraczki, kompot, owoc,
alergeny; gluten, seler
1 majaśroda---
2 majaczwartek---
3 majapiątek---

 

1. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
2. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
5. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
6. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
8. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
9. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Dwutlenek siarki
12. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
13. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)