Obiady
Nowe zasady opłat
Wpłaty na obiady wyłącznie na podane niżej konto:
- Bank Pekao SA
97 1240 1037 1111 0011 0911 0032
KWIECIEŃ 2024 – wpłata kwoty 20 x 7 zł = 140 zł
płatne do dnia 5 kwietnia
Uprzejmie prosimy o niekorzystanie z usługi bankowej tzw. "zlecenia stałego" i dokonywanie wpłat w wyznaczonym terminie.
Zgłoszenia nieobecności dziecka przyjmowane są w tym samym dniu, najpóźniej do godz. 9.00 pod numerem telefonu 42 658 91 61
19 kwietnia | piątek | Kapuśniak, leniwe z masłem, cukrem i cynamonem, kompot, owoc, alergeny: gluten, seler |
22 kwietnia | poniedziałek | Zupa brokułowa, spaghetti wieprzowo -wołowe, kompot, ciasteczko zbożowe, owoc, alergeny; gluten, seler |
23 kwietnia | wtorek | Zupa zacierkowa, ziemniaki z koperkiem, mintaj panierowany z serem, surówka wiosenna, kompot, alergeny; gluten, seler, ryby |
24 kwietnia | środa | Zupa pieczarkowa z ziemniakami, kasza jęczmienna, gulasz wieprzowy, surówka z kapusty czerwonej, kompot, owoc, alergeny; mleko, seler, gluten |
25 kwietnia | czwartek | Zupa pomidorowa z kluseczkami, ziemniaki z koperkiem, filet z kurczaka panierowany, mini marchew, soczek owocowy, alergeny; gluten, mleko, seler |
26 kwietnia | piątek | Barszcz czerwony z jajkiem, pierogi z serem i musem jogurtowym, kompot, owoc, alergeny; gluten, mleko, seler |
29 kwietnia | poniedziałek | Zupa kalafiorowa, cepeliny z mięsem, kapusta zasmażana, kompot, owoc, alergeny; gluten, seler |
30 kwietnia | wtorek | Zupa ryżowa na rosole z natką pietruszki, kopytka, karczek w sosie własnym, buraczki, kompot, owoc, alergeny; gluten, seler |
1 maja | środa | --- |
2 maja | czwartek | --- |
3 maja | piątek | --- |
1. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
2. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
5. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
6. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
8. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
9. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Dwutlenek siarki
12. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
13. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)