Obiady
Nowe zasady opłat
Wpłaty na obiady wyłącznie na podane niżej konto:
- Bank Pekao SA
97 1240 1037 1111 0011 0911 0032
CZETWIEC 2023 – wpłata kwoty 13 x 6zł = 78 zł
do dnia 5 czerwca
Uprzejmie prosimy o niekorzystanie z usługi bankowej tzw. "zlecenia stałego" i dokonywanie wpłat w wyznaczonym terminie.
Zgłoszenia nieobecności dziecka przyjmowane są w tym samym dniu, najpóźniej do godz. 9.00 pod numerem telefonu 42 658 91 61.1
22 maja | poniedziałek | --- |
23 maja | wtorek | --- |
24 maja | środa | --- |
25 maja | czwartek | --- |
26 maja | piątek | Zupa pieczarkowa, ryż z jabłkami i cynamonem, soczek owocowy, alergeny;(gluten, mleko) |
29 maja | poniedziałek | Kasza jęczmienna, porcja mięsa w sosie, surówka porowa, kompot, owoc, alergeny;(gluten, mleko) |
30 maja | wtorek | Ziemniaki z koperkiem, kotlet mielony, buraczki, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja) |
31 maja | środa | Placki ziemniaczane, gulasz wołowy, surówka z kapusty pekińskiej, kompot, alergeny;(gluten, jaja) |
1 czerwca | czwartek | Ziemniaki z koperkiem, mintaj panierowany, surówka z marchwi i ananasa, kompot, ciasteczko zbożowe, alergeny;(ryby, jaja) |
2 czerwca | piątek | Zupa fasolowa, pierogi z serem i musem jogurtowym, sok naturalny, alergeny;(gluten, jaja, mleko) |
1. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
2. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
5. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
6. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
8. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
9. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Dwutlenek siarki
12. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
13. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)