Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Obiady

Zasady korzystania i odpłatności na stołówce szkolnej.

Wpłata na nr konta bankowego:
97 1240 1037 1111 0011 0911 0032

Maj 2025

wpłata kwoty 16 dni x 7zł = 112 zł  płatne do 4 maja
Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić najpóźniej dzień wcześniej do godz. 15:00 poprzez dziennik elektroniczny "Librus", telefonicznie do sekretariatu pod nr tel. 42 658 91 61 bądź do intendentki pod numer telefonu 42 658 91 61 (wew. 24).

Deklaracja zapisu dziecka na obiady. [.pdf, 204.25 kB]
Oświadczenie o rezygnacji z posiłków.  [.pdf, 146.31 kB]

Data

Dzień tygodnia

Jadłospis

12 majaponiedziałek---
13 majawtorek

---

14 majaśroda

---

15 majaczwartek---
16 majapiątek

Zupa jarzynowa, ziemniaki z koperkiem, jajko sadzone, mizeria z ogórków, soczek owocowy, ciasteczko zbożowe, alergeny: seler, mleko, gluten

19 majaponiedziałek

Zupa z soczewicy, spaghetti wieprzowo-wołowe, ser mozzarella, kompot, owoc, alergeny: gluten, seler, mleko

20 majawtorek

Zupa ogórkowa, ziemniaki, łosoś w sosie koperkowym, surówka z kapusty pekińskiej, kompot, owoc, alergeny: gluten, seler, ryby

21 majaśroda

Zalewajka, kluski śląskie, gulasz wieprzowy, surówka z kapusty czerwonej, kompot, owoc, alergeny: gluten, seler, mleko

22 majaczwartekZupa ryżowa na rosole z natką pietruszki, ziemniaki z koperkiem, filet z kurczaka panierowany, bukiet warzyw na parze, sok naturalny jabłko-marchew, alergeny: gluten, seler
23 majapiątekKapuśniak na wędzonce, racuszki z jabłkiem, kompot, owoc, jogurt pitny, alergeny: gluten, seler, mleko
  1. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
  2. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
  3. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
  4. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
  5. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
  6. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
  7. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
  8. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
  9. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
  10. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
  11. Dwutlenek siarki
  12. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
  13. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)