Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Obiady

Nowe zasady opłat

Wpłaty na obiady wyłącznie na podane niżej konto:

  • Bank Pekao SA
    97 1240 1037 1111 0011 0911 0032

MAJ 2024 – wpłata kwoty 14 x 7 zł = 98 zł

płatne do dnia 5 maja

Uprzejmie prosimy o niekorzystanie z usługi bankowej tzw. "zlecenia stałego" i dokonywanie wpłat w wyznaczonym terminie. 

Zgłoszenia nieobecności dziecka przyjmowane są w tym samym dniu, najpóźniej do godz. 9.00 pod numerem telefonu 42 658 91 61

20 majaponiedziałekKrupnik z zieleniną,
makaron świderki, kurczak w sosie jogurtowo-koperkowym, warzywa na parze, soczek owocowy,
alergeny: gluten, seler, mleko
21 majawtorekZupa pomidorowa z ryżem,
ziemniaki z koperkiem, kotlet schabowy, buraczki zasmażane, kompot, owoc,
alergeny: gluten, seler, mleko
22 majaśrodaZupa kalafiorowa,
kasza gryczana, porcja mięsa w sosie własnym, surówka colesław, kompot, owoc,
alergeny: gluten, seler
23 majaczwartekBarszcz ukraiński,
leniwe z masłem, cukrem i cynamonem, kompot, owoc,
alergeny: gluten, seler
24 majapiątekManna na rosole,
ziemniaki z koperkiem, marszczuk smażony, surówka z kiszonej kapusty, kompot,
alergeny: gluten, seler, ryby
27 majaponiedziałekŻurek na białej kiełbasie,
kasza bulgur, karkówka w sosie własnym, surówka z kapusty czerwonej, kompot, owoc,
alergeny: gluten, seler, mleko
28 majawtorekRosół z makaronem,
ziemniaki z koperkiem, kotlet mielony, mizeria z ogórków, soczek owocowy,
alergeny: gluten, seler, mleko
29 majaśrodaZupa ogórkowa,
cepeliny z mięsem kapusta zasmażana , kompot, owoc,
alergeny: gluten, mleko, seler
30 majaczwartek---
31 majapiątek---

 

1. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
2. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
5. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
6. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
8. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
9. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Dwutlenek siarki
12. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
13. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)