Obiady
Zasady korzystania i odpłatności na stołówce szkolnej.
Wpłata na nr konta bankowego:
97 1240 1037 1111 0011 0911 0032
Maj 2025
wpłata kwoty 16 dni x 7zł = 112 zł płatne do 4 maja
Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić najpóźniej dzień wcześniej do godz. 15:00 poprzez dziennik elektroniczny "Librus", telefonicznie do sekretariatu pod nr tel. 42 658 91 61 bądź do intendentki pod numer telefonu 42 658 91 61 (wew. 24).
Deklaracja zapisu dziecka na obiady. [.pdf, 204.25 kB]
Oświadczenie o rezygnacji z posiłków. [.pdf, 146.31 kB]
Data | Dzień tygodnia | Jadłospis |
---|---|---|
12 maja | poniedziałek | --- |
13 maja | wtorek | --- |
14 maja | środa | --- |
15 maja | czwartek | --- |
16 maja | piątek | Zupa jarzynowa, ziemniaki z koperkiem, jajko sadzone, mizeria z ogórków, soczek owocowy, ciasteczko zbożowe, alergeny: seler, mleko, gluten |
19 maja | poniedziałek | Zupa z soczewicy, spaghetti wieprzowo-wołowe, ser mozzarella, kompot, owoc, alergeny: gluten, seler, mleko |
20 maja | wtorek | Zupa ogórkowa, ziemniaki, łosoś w sosie koperkowym, surówka z kapusty pekińskiej, kompot, owoc, alergeny: gluten, seler, ryby |
21 maja | środa | Zalewajka, kluski śląskie, gulasz wieprzowy, surówka z kapusty czerwonej, kompot, owoc, alergeny: gluten, seler, mleko |
22 maja | czwartek | Zupa ryżowa na rosole z natką pietruszki, ziemniaki z koperkiem, filet z kurczaka panierowany, bukiet warzyw na parze, sok naturalny jabłko-marchew, alergeny: gluten, seler |
23 maja | piątek | Kapuśniak na wędzonce, racuszki z jabłkiem, kompot, owoc, jogurt pitny, alergeny: gluten, seler, mleko |
- Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
- Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
- Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Dwutlenek siarki
- Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
- Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)