Obiady
Zasady korzystania i odpłatności na stołówce szkolnej.
Wpłata na nr konta bankowego:
97 1240 1037 1111 0011 0911 0032
Obiady we wrześniu wynoszą 16 dni x7,00 zł = 112,00 zł.
Płatność do 5 września
Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić najpóźniej dzień wcześniej do godz. 15:00 poprzez dziennik elektroniczny "Librus", telefonicznie do sekretariatu pod nr tel. 42 658 91 61 bądź do intendentki pod numer telefonu 42 658 91 61 (wew. 24).
Deklaracja zapisu dziecka na obiady.
Oświadczenie o rezygnacji z posiłków.
9 września | poniedziałek | Zupa ogórkowa, spaghetti wieprzowo-wołowe, kompot, owoc alergeny: gluten, seler |
10 września | wtorek | Zupa pomidorowa z kluseczkami ziemniaki z koperkiem, mintaj panierowany, surówka z kapusty pekińskiej, kompot, alergeny: mleko, ryby, seler, gluten |
11 września | środa | Zupa jarzynowa, kasza bulgur, gulasz wieprzowy, surówka porowa, kompot, owoc, alergeny: gluten, seler, mleko |
12 września | czwartek | Manna na rosole, ziemniaki z koperkiem, filet z kurczaka panierowany, mizeria z ogórków, kompot, owoc, alergeny: gluten, mleko, seler |
13 września | piątek | Grochówka na wędzonce, leniwe z masłem, cukrem i cynamonem, soczek owocowy, alergeny: gluten, seler |
16 września | poniedziałek | Zupa kalafiorowa, kasza gryczana, pulpety z indyka w sosie koperkowym, ogórek kiszony, kompot, alergeny: gluten, seler, mleko |
17 września | wtorek | Zupa ryżowa z natką pietruszki, ziemniaki z koperkiem, miruna w cieście, marchew z jabłkiem, kompot, alergeny: gluten, seler, ryby |
18 września | środa | Zupa pieczarkowa, ryż, leczo z kiełbaską i warzywami kompot, owoc, alergeny: gluten, seler |
19 września | czwartek | Zupa brokułowa, ziemniaki z koperkiem, kotlet schabowy, buraczki, soczek owocowy, alergeny: gluten, seler |
20 września | piątek | Żurek na białej kiełbasie, naleśniki z serem i musem jogurtowym, kompot, owoc, alergeny: mleko, gluten, seler |
1. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
2. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
5. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
6. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
8. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
9. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Dwutlenek siarki
12. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
13. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)