Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Obiady

Nowe zasady opłat:

Wpłaty na obiady wyłącznie na podane niżej konto:

Getin Noble Bank SA VIII POK Łódź, al. Piłsudskiego 6

30 1560 0013 2028 0025 0610 0001

Grudzień – wpłata kwoty 64,00 zł do dnia 5 grudnia 2021r.

Osoby, których dzieci przebywają na kwarantannie w miesiącu grudniu pomniejszają kwotę wpłaty o ilość dni nieobecności w szkole.

Zwroty za miesiąc listopad zostaną zwrócone na Państwa konto.

Uprzejmie prosimy o niekorzystanie z usługi bankowej tzw. "zlecenia stałego" i dokonywanie wpłat w wyznaczonym terminie. 

29 listopada
poniedziałek

Kasza jęczmienna, gulasz wieprzowy, ogórek zielony, kompot, Bakuś do kieszonki, owoc, alergeny;(gluten, mleko)
30 listopada
wtorek
Ziemniaki z koperkiem, kotlet schabowy, fasolka szparagowa, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja)
1 grudnia
środa
Pierogi z mięsem, kapusta zasmażana, sok naturalny, owoc,alergeny;(gluten, jaja)
2 grudnia
czwartek
Ziemniaki z koperkiem, ryba smażona, surówka z kapusty świeżej, kompot, alergeny;(gluten, jaja, ryby)
3 grudnia
piątek
Zupa ogórkowa z wkładką mięsną, pierogi z serem, mus jogurtowo- śmietanowy, kompot, owoc, alergeny;(gluten, mleko, seler)
6 grudnia
poniedziałek
Makaron, potrawka z kurczaka, warzywa, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja)
7 grudnia
wtorek
Ziemniaki z koperkiem, kotlet mielony, buraczki, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja)
8 grudnia
środa
Kopytka, porcja mięsa, surówka z ogórka kiszonego, kompot, alergeny;(gluten, jaja)
9 grudnia
czwartek
Ziemniaki z koperkiem, ryba w panierce, surówka domowa, kompot, owoc, alergeny;(jaja, mleko, ryby)

10 grudnia
piątek

Grochówka, pampuchy z musem jogurtowo-owocowym, sok naturalny, alergeny;(gluten, jaja, mleko)Numery alergenów występujących w posiłkach:

1. Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, pszenica kamut)
2. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
5. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
6. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
8. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
9. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
12. Dwutlenek siarki
13. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
14. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)