Obiady
Zasady korzystania i odpłatności na stołówce szkolnej.
Wpłata na nr konta bankowego:
97 1240 1037 1111 0011 0911 0032
Październik 2025
wpłata kwoty 22 dni x 7 zł = 154 zł płatne do 5 października
Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić najpóźniej dzień wcześniej do godz. 15:00 poprzez dziennik elektroniczny "Librus", telefonicznie do sekretariatu pod nr tel. 42 658 91 61 bądź do intendentki pod numer telefonu 42 658 91 61 (wew. 24).
Deklaracja zapisu dziecka na obiady w roku szkolnym 2025/2026. [.pdf, 162.33 kB]
Oświadczenie o rezygnacji z posiłków. [.pdf, 146.31 kB]
Data | Dzień tygodnia | Jadłospis |
---|---|---|
6 października | poniedziałek | Zupa ogórkowa, kasza jęczmienna, gulasz wieprzowy, surówka porowa, kompot ,owoc, |
7 października | wtorek | Zupa pomidorowa, ziemniaki z koperkiem, miruna smażona, surówka z kapusty pekińskiej, kompot, |
8 października | środa | Zupa jarzynowa, placki ziemniaczane ,sos pieczarkowy, kompot, owoc, baton zbożowy, |
9 października | czwartek | Zupa brokułowa, ziemniaki z koperkiem, kotlet schabowy, mini marchew, soczek owocowy |
10 października | piątek | Zupa meksykańska, pierogi leniwe z masłem, cukrem i cynamonem, kompot, owoc, aktimel, |
13 października | poniedziałek | Krupnik z natką pietruszki, makaron razowy, gulasz drobiowy, warzywa na parze, soczek owocowy, |
14 października | wtorek | --- |
15 października | środa | Ryżowa na rosole z natką pietruszki, fasolka po bretońsku, pieczywo, kompot, owoc, ciasteczko zbożowe, |
16 października | czwartek | Zupa szczawiowa z jajkiem, ziemniaki z koperkiem, gołąbki w sosie myśliwskim, soczek owocowy; |
17 października | piątek | Barszcz ukraiński, pierogi z serem i brzoskwinią, polane musem jogurtowym, kompot, owoc, |
- Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
- Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
- Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Dwutlenek siarki
- Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
- Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)