Obiady
Zasady korzystania i odpłatności na stołówce szkolnej.
Wpłata na nr konta bankowego:
97 1240 1037 1111 0011 0911 0032
Obiady w listopadzie wynoszą 19 dni x 7,00 zł = 133,00 zł.
Płatność do 6 listopada
Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić najpóźniej dzień wcześniej do godz. 15:00 poprzez dziennik elektroniczny "Librus", telefonicznie do sekretariatu pod nr tel. 42 658 91 61 bądź do intendentki pod numer telefonu 42 658 91 61 (wew. 24).
Deklaracja zapisu dziecka na obiady. [.pdf, 204.25 kB]
Oświadczenie o rezygnacji z posiłków. [.pdf, 146.31 kB]
18 listopada | poniedziałek | Zupa pieczarkowa, kasza gryczana biała, karkówka w sosie własnym, surówka z kapusty czerwonej, kompot, musik owocowy, alergeny: gluten, seler, mleko |
19 listopada | wtorek | Manna na rosole, ziemniaki, łosoś w sosie koperkowo-jogurtowym, surówka mix warzyw, kompot, owoc, alergeny: seler, mleko, ryby |
20 listopada | środa | Zupa jarzynowa, ryż, fasolka po bretońsku, kompot, jogurt pitny, owoc, alergeny: gluten, seler, mleko |
21 listopada | czwartek | Zupa ogórkowa, ziemniaki z koperkiem, udzik z rożna, surówka z selera naciowego, kompot, owoc, ciasteczko zbożowe alergeny: gluten, seler, mleko |
22 listopada | piątek | Kapuśniak na wędzonce, makaron z truskawkami w polewie jogurtowej, soczek owocowy, alergeny: gluten, seler, mleko |
25 listopada | poniedziałek | Zupa kalafiorowa z ziemniaczkami, spaghetti wołowe, ser mozzarella, kompot, owoc, jogurt pitny, alergeny: gluten, seler, mleko |
26 listopada | wtorek | Zupa pomidorowa, ziemniaki z koperkiem, miruna smażona, surówka z kapusty kiszonej, kompot, alergeny: gluten, seler, ryby |
27 listopada | środa | Krupnik z natką pietruszki, pierogi ruskie z okrasą, kompot, owoc, jogurt pitny, alergeny: gluten, seler, mleko |
28 listopada | czwartek | Barszcz czerwony z jajkiem, ziemniaki z koperkiem, filet z kurczaka panierowany, buraczki zasmażane, soczek owocowy, alergeny: gluten, seler, mleko |
29 listopada | piątek | Zupa grochowa, naleśniki z serem w polewie czekoladowej, kompot, owoc, alergeny: gluten, seler, mleko |
1. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
2. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
5. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
6. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
8. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
9. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Dwutlenek siarki
12. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
13. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)