Obiady
Nowe zasady opłat
Wpłaty na obiady wyłącznie na podane niżej konto:
Bank Pekao SA
97 1240 1037 1111 0011 0911 0032
LUTY
wpłata kwoty 20 x 6zł = 120 zł do dnia 06.02.2023 r.
Uprzejmie prosimy o niekorzystanie z usługi bankowej tzw. "zlecenia stałego" i dokonywanie wpłat w wyznaczonym terminie.
Zgłoszenia nieobecności dziecka przyjmowane są w tym samym dniu, najpóźniej do godz. 9.00 pod numerem telefonu 42 658 91 61.
30 stycznia | poniedziałek | Spaghetti, ser mozzarella, jogurt pitny Bakama, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja) |
31 stycznia | wtorek | Ziemniaki z koperkiem, filet z mintaja panierowany, surówka z kapusty białej, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja, ryby,mleko) |
1 lutego | środa | Kopytka, gulasz wołowy, surówka z ogórka kiszonego, kompot, alergeny;(gluten) |
2 lutego | czwartek | Ziemniaki z koperkiem, kotlet mielony, buraczki, ciasteczko zbożowe, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja) |
3 lutego | piątek | Zupa pomidorowa, pierogi z serem i musem jogurtowym, soczek, alergeny;(gluten, jaja, seler, mleko) |
6 lutego | poniedziałek | Kasza gryczana biała, pulpety z indyka w sosie koperkowym, fasolka szparagowa, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja) |
7 lutego | wtorek | Ziemniaki z koperkiem, devolay z masłem, surówka warzywna, kompot, alergeny;(gluten, jaja) |
8 lutego | środa | Pierogi z mięsem, kapusta zasmażana ,kompot, owoc ,alergeny: (gluten, jaja) |
9 lutego | czwartek | Ziemniaki z koperkiem, ryba w sosie porowym, mini marchew, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja, ryby) |
10 lutego | piątek | Zalewajka na białej kiełbasie, leniwe z masłem, cukrem, cynamonem, sok naturalny, alergeny;(gluten, jaja, seler, mleko) |
1. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
2. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
5. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
6. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
8. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
9. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Dwutlenek siarki
12. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
13. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)