Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Obiady

Nowe zasady opłat

Wpłaty na obiady wyłącznie na podane niżej konto:

Bank Pekao SA
97 1240 1037 1111 0011 0911 0032

LUTY

wpłata kwoty 20 x 6zł = 120 zł do dnia 06.02.2023 r.

Uprzejmie prosimy o niekorzystanie z usługi bankowej tzw. "zlecenia stałego" i dokonywanie wpłat w wyznaczonym terminie. 

Zgłoszenia nieobecności dziecka przyjmowane są w tym samym dniu, najpóźniej do godz. 9.00 pod numerem telefonu 42 658 91 61.

30 styczniaponiedziałekSpaghetti, ser mozzarella, jogurt pitny Bakama, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja)
31 styczniawtorekZiemniaki z koperkiem, filet z mintaja panierowany, surówka z kapusty białej, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja, ryby,mleko)
1 lutegośrodaKopytka, gulasz wołowy, surówka z ogórka kiszonego, kompot, alergeny;(gluten)
2 lutegoczwartekZiemniaki z koperkiem, kotlet mielony, buraczki, ciasteczko zbożowe, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja)
3 lutegopiątekZupa pomidorowa, pierogi z serem i musem jogurtowym, soczek, alergeny;(gluten, jaja, seler, mleko)
6 lutegoponiedziałekKasza gryczana biała, pulpety z indyka w sosie koperkowym, fasolka szparagowa, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja)
7 lutegowtorekZiemniaki z koperkiem, devolay z masłem, surówka warzywna, kompot, alergeny;(gluten, jaja)
8 lutegośrodaPierogi z mięsem, kapusta zasmażana ,kompot, owoc ,alergeny: (gluten, jaja)
9 lutegoczwartekZiemniaki z koperkiem, ryba w sosie porowym, mini marchew, kompot, owoc, alergeny;(gluten, jaja, ryby)
10 lutegopiątekZalewajka na białej kiełbasie, leniwe z masłem, cukrem, cynamonem, sok naturalny, alergeny;(gluten, jaja, seler, mleko)

1. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
2. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
3. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
4. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
5. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
6. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
7. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie)
8. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
9. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
10. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
11. Dwutlenek siarki
12. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)
13. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)