KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Rada pedagogiczna

Dyrekcja

Liliana Czechowska - Dziuda
Anna Domalewska
Beata Zdziebko

Pedagog szkolny

Danuta Strzemecka

Psycholog

Jan Leśniowski

Biblioteka

Anna Gregorowicz

Edukacja wczesnoszkolna

Iwona Barylska - Matusiak
Bożena Cholewińska
Hanna Dalecka
Monika Dorman
Mirosława Jankowska
Edyta Kaczan
Dominika Ogrodzka 
Magdalena Witczak
Magdalena Siemiątkowska
Katarzyna Sieradzka
Katarzyna Wiktorek

Język polski

Monika Gienerowicz
Dorota Kanafa - Mytych
Małgorzata Krawczyk
Jerzy Mendak
Anna Plewka

Matematyka

Justyna Cis
Danuta Głowacka
Elżbieta Guzińska
Anna Józwiak 
Ewa Napieraj
Olga Zaród

Język angielski

Magdalena Derecka
Iwona Gałązka
Paulina Jarecka
Monika Kozłowska
Magdalena Kozińska

Język hiszpański

Wioletta Lipińska - Kołacz

Język niemiecki

Dorota Szubert

Przyroda

Urszula Kacprzyk

Geografia

Kamil Mróz
Justyna Walkowska

Biologia

Janina Jędrzejczyk 
Urszula Kacprzyk

Chemia

Kinga Gnerowicz - Siudak
Magdalena Kozińska

Fizyka

Jacek Klatka

Historia

Dorota Frątczak
Małgorzata Kubicka
Marcin Walczak - Kurek

Wiedza o społeczeństwie

Marcin Walczak - Kurek
Dorota Frątczak

Informatyka

Justyna Cis
Anna Józwiak
Jacek Klatka
Jolanta Michalak

Edukacja informatyczna

Justyna Cis

Plastyka

Justyna Migacz - Martynowska 

Technika

Jolanta Michalak
Justyna Migacz - Martynowska
Wacław Zubowski

Muzyka

Wacław Zubowski

Edukacja dla bezpieczeństwa

Kinga Gnerowicz - Siudak

Wychowanie fizyczne

Izabela Cichomska
Aneta Cichy
Iwona Karwacka
Paweł Olejnik

Religia

s. Katarzyna Łukowiak
J. Czapska

Etyka

Katarzyna Gołek

Świetlica

Katarzyna Gołek
Teresa Góra
Krystyna Król
Małgorzata Paszkowska
Anna Szynklewska