KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Rada pedagogiczna

Dyrekcja:
Liliana Czechowska - Dziuda
Anna Domalewska
Beata Zdziebko

Pedagog szkolny: 
Danuta Strzemecka

Psycholog:
Jan Leśniowski

Biblioteka:
Anna Gregorowicz

Edukacja wczesnoszkolna:
Iwona Barylska - Matusiak
Bożena Cholewińska
Hanna Dalecka
Monika Dorman
Mirosława Jankowska
Edyta Kaczan
Dominika Ogrodzka 
Magdalena Witczak
Magdalena Siemiątkowska
Katarzyna Sieradzka
Katarzyna Wiktorek

Język polski: 
Monika Gienerowicz
Dorota Kanafa - Mytych
Małgorzata Krawczyk
Jerzy Mendak
Anna Plewka

Matematyka:
Justyna Cis
Danuta Głowacka
Elżbieta Guzińska
Anna Józwiak 
Ewa Napieraj
Olga Zaród

Język angielski:
Magdalena Derecka
Iwona Gałązka
Paulina Jarecka
Monika Kozłowska

Język hiszpański:
Wioletta Lipińska - Kołacz

Język niemiecki:
Dorota Szubert

Przyroda:
Urszula Kacprzyk

Geografia: 
Kamil Mróz
Justyna Walkowska

Biologia:
Janina Jędrzejczyk 
Urszula Kacprzyk

Chemia:
Kinga Gnerowicz - Siudak
Magdalena Kozińska

Fizyka:
Jacek Klatka

Historia:
Dorota Frątczak
Małgorzata Kubicka
Marcin Walczak - Kurek

Wiedza o społeczeństwie:
Marcin Walczak - Kurek
Dorota Frątczak

Informatyka:
Justyna Cis
Anna Józwiak
Jacek Klatka
Jolanta Michalak

Edukacja informatyczna:
Justyna Cis

Plastyka:
Justyna Migacz - Martynowska 

Technika:
Jolanta Michalak
Justyna Migacz - Martynowska
Wacław Zubowski

Muzyka:
Wacław Zubowski

Edukacja dla bezpieczeństwa:
Kinga Gnerowicz - Siudak

Wychowanie fizyczne:
Izabela Cichomska
Aneta Cichy
Iwona Karwacka
Paweł Olejnik

Religia:
s. Katarzyna Łukowiak
J. Czapska

Etyka:
Katarzyna Gołek

Świetlica:
Katarzyna Gołek
Teresa Góra
Krystyna Król
Małgorzata Paszkowska
Anna Szynklewska