KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Mistrzostwa Łodzi w szachach

W dniu 29 listopada 2016r. w Wyższej Szkole Informatyki w Łodzi odbyły się Mistrzostwa Łodzi Szkół Podstawowych oraz Gimnazjalnych w szachach drużynowych.

Nasza dryżyna w składzie: J. Komisarski, J. Czerniawski, J. Majchrzak, A. Miszczak zajęła wysokie 4. miejsce.

Klasyfikacja końcowa Szkół Podstawowych:
1. Szkoła Podstawowa nr 7/I – awans do finału wojewódzkiego
2. Szkoła Podstawowa nr 34/I – awans do finału wojewódzkiego
3. Szkoła Podstawowa nr 172/II
4. Szkoła Podstawowa nr 122
5. Szkoła Podstawowa nr 41
6. Szkoła Podstawowa nr 172/I
7. Szkoła Podstawowa nr 149/I
8. Szkoła Podstawowa nr 44/I
9. Szkoła Podstawowa nr 184
10. Szkoła Podstawowa nr 79
11. Szkoła Podstawowa nr 137/I
12. Szkoła Podstawowa nr 44/II
13. Szkoła Podstawowa nr 202
14. Szkoła Podstawowa nr 34/II
15. Szkoła Podstawowa nr 149/II
16. Szkoła Podstawowa nr 40
17. Szkoła Podstawowa ŁSO
18. Szkoła Podstawowa nr 7/II
19. Szkoła Podstawowa nr 137/II

Gratulujemy i życzymy kolejnych sukcesów!