KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Mistrzostwa Łodzi w Konkursie Wiedzy o Sporcie

7 lutego 2017 r. odbył się Konkurs Wiedzy o Sporcie. Jego celem jest popularyzowanie wiedzy o sporcie w zakresie historii polskiego i międzynarodowego sportu, osiągnięć polskich sportowców na arenie międzynarodowej, znajomość podstawowych przepisów i zasad poszczególnych dyscyplin sportu. Uczniowie aktywizowani są do zgłębniania wiedzy o sporcie. Celem konkursu jest również wyłonienie najlepszych uczniów i szkół oraz zdiagnozowanie stanu wiedzy o sporcie wśród uczniów łódzkich szkół

Nasza szkoła była reprezentowana przez uczniów klas 6 w składzie: Zofia Żuk, Anna Mańkowska, Julian Dawid oraz Kajetan Niekraszewicz.

Drużynowo zajęliśmy 8 miejsce. Kajetan Niekraszewicz zajął 3 miejsce indywidualnie.

Gratulujemy!